Vi tilbyder et nyt produkt

beskyttelsesfoliebeskyttelsesfolie
beskyttelsesfoliebeskyttelsesfolie
ny halny hal
ny halny hal
ny halny hal

Betontrapper der bliver brugt som adgangsveje i en hel byggeperiode, udsættes for store belastninger. Dette kan være i form af sand og grus som slæbes med ind, samt byggematerialer der opbevares på reposer, samt at trapperne bruges som arbejdsplads. Alle disse påvirkninger skal betontrapper kunne tåle, samtidig med at de efterfølgende skal afleveres til bygherren med en pæn, ren og ensartet betonoverflade.

Fra januar 2021 åbner vi dørene op for vores nye produktionshal, som er i gang med at blive opført tæt ved vores hovedkontor i Bedsted. I hallen skal vi primært påføre et beskyttelsesfolie på vores beton- og terrazzotrapper, som vi producerer til byggerier i hele Danmark.

Foliet bliver påført trapperne inden de køres på lager, hvilket vil sige at elementerne er helt rene inden folien bliver påført. Derfor vil trapperne være i perfekt stand når byggeriet er færdigt og folien tages af. Vores montører kommer ud, når byggeriet er færdigt og fjerner beskyttelsesfolien på både terrazzo- og betontrapperne. Herefter vil vores montører udstøbe de øverste 30 mm af fugerne mellem trappeløb og repos, samt lukker hullerne ved løfteinserts. Terrazzotrapperne slutslibes og efterfølgende påføres en sealer på både terrazzo- og betontrapper. I kan læse mere omkring vores beskyttelsesfolie her: Trappe beskyttelse 

 

Recommended Posts