Betontrappe

type-1---grå-glat-redigeret_optimizedtype-1---grå-glat-redigeret_optimized
type-1---flip-grå-glat_optimizedtype-1---flip-grå-glat_optimized
Type 1 plantegningType 1 plantegning
type 1type 1
type 2type 2

Mulig trinmarkering

Beskrivelse

Vores grå betontrappe bliver leveret med en jævn og glat overflade, uden trin markering. Denne type trappe, bliver leveret med vaskekant. 

Alle vores elementer bliver produceret, på vores fabrik i Bedsted i Thy, hvor de bliver special fremstillet til dit byggeri og dine mål. Samtlige af vores produkter gennemgår et grundigt kvalitetstjek. Dette sikrer, at du får et produkt, der er klar til at blive monteret lige efter levering.  

Du kan se hele vores plantegning her: Grå glat beton 

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling eller vores tegnestue, der står klar til at hjælpe. Du kan finde kontakt informationer her: Kontakt

Vedligeholdelse af betontrapper

Vores betontrapper bliver bygget til at holde, derfor har de som sådan ikke brug for en egentlig vedligeholdelse. Vi anbefaler dog, at bygherren over tid sikrer sig, at der ikke opstår skader i betonen, der kan have skade for betonens holdbarhed. Det er derfor en god ide at inspicere betonen hvert 2. eller 3. år. 

Vi har sammensat en guide, hvor du kan læse mere omkring dette, hvor du også kan læse omkring rengøring af betontrapper. 

Du kan se vores guide her: Betontrapper – vedligeholdelse