Om os

Historien om
Leth Beton

En virksomhed placeret i nationalpark Thy der på 27 år er vokset fra 12 til 212 medarbejdere.

Forsiden 1 scaled 1
Afkald 2 scaled 1

Vision

Leth Beton A/S vil være kendt for at være den leverandør, der bedst tilfører vore kunder værdi ved den højeste kvalitet i projektering, fremstilling og montering af elementer.

Det skal være en daglig glæde for vore medarbejdere at komme på arbejde. Det vil vi opnå ved at skabe gode fysiske rammer, ved at værne om det psykiske arbejdsmiljø og ved at give medarbejderne indflydelse i det daglige arbejde.

Leth Beton A/S vil være en virksomhed, der nyder anerkendelse og respekt i branchen som et selskab, der bliver drevet ordentligt og redeligt.

Nærsamfundet skal kende os for vore gode og sikre arbejdsforhold og for trivsel på arbejdspladsen.

Værdier

Vi er troværdige og reelle i vore forretningsmæssige dispositioner. Tilfredse kunder er virksomhedens eksistensberettigelse. Vi er beviste om, at vi bliver bedømt på kvaliteten af ydelsen fra hver eneste medarbejder. Vi er opmærksomme på, at den kollega vi afleverer arbejde til også er en kunde.

Leth Beton A/S betragter sine kunder og leverandører som partnere og tilstræber et langvarigt forretningsforhold, der bygger på åbenhed, tillid, kvalitet i produkter og ydelser og på samarbejde om udvikling og fornyelse. Medarbejderne er virksomhedens største aktiv. Derfor skal medarbejderne have ansvar og udviklingsmuligheder, og vi skal møde hinanden som vi selv ønsker at blive mødt: Med respekt, åbenhed og godt humør. Ansvarlighed skal præge virksomhedens forhold til det nære samfund og det omgivende miljø.

Afkald-2-scaled.jpg
271495401 105250948712302 5782523250401063565 n

Mening

Det er Leth Beton A/S’ mening at levere råhuse i beton og træ til boliger, institutioner og erhvervsbyggeri i Danmark og at indgå i en konstruktiv dialog med kunder, rådgivere og øvrige entreprenører.

Hovedkontor

Rishøjvej 26, 7755 Bedsted Thy

Ring til os

+45 97 94 55 11